Er zijn twee zekerheden in het leven: elke twaalf maanden is er een jaarwisseling en DDMA en DeMeter organiseren de Leukste Nieuwjaarsborrel om dit te vieren. Op donderdag 8 januari 2015 proosten zo’n 500 marketeers op een succesvol 2015, zowel zakelijk als privé. En jij kunt daar bij zijn! Schrijf je in voor het te laat is, want 2015 begint sneller dan je denkt. Wil jij in één klap 500 marketeers bereiken op de Leukste Nieuwjaarsborrel van Nederland? Zoek dan niet verder, want DDMA en DeMeter zoeken sponsoren die willen helpen om deze borrel wederom tot een groot succes te maken.

 

Help ons mee om de Leukste Nieuwjaarsborrel tot een succes te maken en bereik daarmee direct 500 marketeers met een hart voor het vak, een passie voor de business en een steun voor elkaar. Een unieke kans, dus wees er snel bij voor het te laat is.

Neem voor meer informatie contact op met Merel de Koning van DDMA, zij helpt je graag verder. Alvast bedankt en tot ziens op de Leukste Nieuwjaarsborrel van Nederland.

Aanmelden voor de Nieuwjaarsborrel kan hier.

Deel dit ook op:

Getagd op: