Marketing Technologie en Innovatie
Vol trots kijken we terug op een avond vol inspiratie en innovatie. De thema avond Marketing, Technologie en innovatie was een groot succes. Met een score van een 8,4 uit onze enquête blijkt dat hieraan geen woord gelogen is.

Via deze weg willen we Eduard de Wilde, Raimo van der Klein en Remco Bron nogmaals hartelijk danken voor hun visie over dit thema.

Even teruglezen?
Hoe “perfect is de storm” ook alweer? Wat zijn de richtingen van de digitale transformatie? En hoe kan IBeacon hierbij helpen? Legendary Studio, VODW en InBeacon stellen hun presentaties beschikbaar. Altijd goed om terug te lezen, ontbrekende notities aan te vullen of collega’s te inspireren met deze storylines.

Presentaties Marketing Technologie en Innovatie

Perfect The Perfect Storm
Eduard de Wilde
VODW   

  

Screen Shot 2014-12-12 at 17.05.59

iBeacon
Remco Bron
InBeacon   

 

 

DisruptionDigital Disruption
Raimo van der Klein
Legendary Studio                    

 

 

Wie waren de sprekers ook alweer?

Eduard de Wilde – VODW Digital
Eduard heeft 20 jaar ervaring in digitale strategie- en concepten. Zijn trefwoorden zijn: trends, digitale disruptie, innovatie, eCommerce- en Omni-channel strategie. Hij is auteur van “Down to Earth, eCommerce strategie na de hype”.

Raimo van der Klein – Legendary Studio
Raimo heeft meer dan 20 jaar ervaring in product ontwikkeling. Hij is co-founder van de mobiele app Layar. Momenteel ondersteunt hij vanuit Legendary Studio creatieve teams met de ontwikkeling en naar de markt brengen van innovatieve producten. Hij heeft een sterke visie ontwikkeld op gebied van technologie, ondernemerschap en innovatie.

Remco Bron – InBeacon
Remco is voorloper op het gebied van internet en mobiele innovaties in de afgelopen 15 jaar. Hij is mede-oprichter van inBeacon, het iBeacon platform in Nederland. inBeacon levert proximity marketing en customer intelligence oplossingen voor iBeacon technologie met name voor de retail, services en hospitality industrie.

 

Het verslag van deze avond, geschreven door onze nieuwe blogger Kimberlie Siegel, is hier nogmaals terug te lezen.

 

Deel dit ook op:

Getagd op: