hoofdsponsor

 

Oxyma richt zich op het verhogen van de effectiviteit én de efficiency van je marketingactiviteiten. Oxyma helpt bij het vertalen van visie naar praktijk. Marketing kan altijd effectiever en efficiënter. Met een bewezen aanpak van maandelijkse verbetercycli stellen we je in staat meer resultaat te behalen en tegelijkertijd kosten te besparen. Zodat je het maximale rendement haalt uit iedere marketingeuro.

sponsorenTIM-Dialogue Marketing

TIM dialogue marketing is offline net zo sterk als online. Wij bedenken strategieën die doelstellingen bereiken en voeren ze tot in de puntjes uit. Nieuwsgierig? Bel 0203460280 of kijk op timdm.nl Voor effectieve direct marketing zit je heel goed bij TIM dialogue marketing. Wij denken middelen vrij en koppelen, waar dat zin heeft, online met offline. Wij zijn gezond eigenwijs, flexibel, snel, creatief en hebben veel ervaring in huis op het gebied van database marketing, loyalty programma’s, webdevelopment, e-mailmarketing, social media en sales promotion. Bovendien zijn wij een leuk bureau om mee te werken.

De Perfect Groep is specialist in marketingactiviteiten en een gedegen partner in de veranderende wereld van digitalisering en multimediale marketing. U kunt bij hen terecht voor onder meer databasemanagement, drukwerk, printopdrachten, het verpakken en verzenden van mail en diverse e-diensten zoals het opzetten van uw webshop en webbased responsverwerking. Zij adviseren, ondersteunen en realiseren, kortom een full service bedrijf op het gebied van multimediale marketing.

De mogelijkheden die Group Joos aanbiedt zijn onbeperkt. Klassiek (beveiligd) drukwerk, hypergepersonaliseerde directmarketingacties of de transactionele communicatie van de toekomst. Group Joos zorgt ervoor dat u uw klant bereikt op de wijze die hij/zij wenst: digitaal en/of op papier.

 

Afdrukken Veel bedrijven voeren marketingcampagnes uit, zonder daarvoor duidelijke processtappen vast te stellen. Campaigns Unlimited zorgt juist voor full cycle campagnemanagement. Campaigns Unlimited heeft zeer ruime ervaring op het gebied van data-analyse, direct marketing, communicatie en IT. Met succes combineren zij deze expertisegebieden in hun campagnemanagementoplossingen.

 

Print

PromZ is het platform voor actiemarketing, promotionele producten & diensten in de Benelux.

 

mediapartner

Marketing Online is in staat om zowel over marketing te praten als juist ook over al die andere dingen die marketingprofessionals moeten leren. De marketingafdeling is steeds minder het domein van marketeers alléén. HR, IT, logistiek, operations, finance… De marketingafdeling heeft deze andere afdelingen binnen een organisatie meer nodig dan ooit. En andersom. De marketingafdeling moet de juiste leren spreken. Een taal die anderen ook begrijpen.

kennis

 

 

logo_beeckestijn