Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meet DeMeter @ Promz

mei 7, 2019 @ 10:00 - mei 8, 2019 @ 17:00

banner_Promz

Als marketeer of communicatieprofessional wil je maximale conversie realiseren met jouw campagne en of actie. Onderscheidende premiums, relatiegeschenken en give-aways helpen jouw concepten tastbaar te maken en kracht bij te zetten.

Op 7 en 8 mei 2019 kun je op Promz.live, in de Kromhouthal in Amsterdam, kennismaken met de wannahaves & musthaves voor marketing die echt verbinding maken met de klant of consument.

 

Ook DeMeter is er bij met leerzame workshop:

ZO ZET JE PREMIUMS, MERCHANDISE EN POS OP EEN DUURZAME MANIER IN

Natuurlijk hoef je niet allemaal moeilijke sokken van visnetten uit Afrika in te zetten als duurzaam promotie-item. Er zijn namelijk heel veel praktische manieren om je carbon footprint te verlagen. Unilever en Heineken zijn hier al jaren mee bezig. Maar hoe doe je dit zelf? Gilles Heybroek (BrandPremiums) helpt je in een interactieve workshop aan deze inzichten zodat je straks voor jouw merk de juiste keuze maakt. Meer informatie en inschrijven vind je hier.

 

Toegang is na registratie voor het PromZ.live event gratis en na afloop van de workshop is er een heerlijke borrel. Er is veel te leren en te beleven, schrijf snel in!

Gegevens

Begin:
mei 7, 2019 @ 10:00
Einde:
mei 8, 2019 @ 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

DeMeter Online
Site:
www.demeter-online.nl
Neem contact op!

Vraag, opmerking of suggestie? laat het ons weten.