Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Summerschool 2017 -MOSAIC

augustus 17, 2017 @ 10:00 - 13:30

Gratis
summerschool2017

Workshop Mosaic: Van database naar klantgesegmenteerde communicatie

In een wereld die versneld verandert, geloven we dat continu klantinzicht het kompas is dat de weg wijst naar het beste resultaat. Hoe meer je van je doelgroep weet, hoe beter je haar kunt vinden, boeien, activeren en binden.

Bedrijven beschikken over steeds meer data, maar hoe kun je al die data gebruiken om op een slimmere manier je doelen te bereiken? Hoe kun je verbanden leggen en conclusies trekken uit deze grote hoeveelheid data? Hoe vertaal je al deze inzichten naar succesvolle en relevante interacties met je klant of prospect?

Met ons segmentatiemodel Mosaic Huishouden voorzien we hierin bij ieder consumentenadres in Nederland. Mosaic is ontworpen om alle ruim 7 miljoen huishoudens in Nederland te identificeren en te classificeren. Het resultaat is een classificatie die een duidelijk beeld schetst van de Nederlandse consumenten voor wat betreft hun sociodemografie, levensstijl, cultuur en (koop)gedrag. Zo heb je inzicht in het soort huis, de omgeving, wie er wonen en wat hun behoeften zijn. Dit geeft je het meest nauwkeurige inzicht in de Nederlandse consument van de 21e eeuw.

Tijdens deze workshop leer je wat Mosaic is en op welke manieren het wordt toegepast in de markt. En daarnaast leggen we uit hoe (segmentatie)data en klantgedrag elkaar kunnen versterken en hoe je de interactie met klanten kunt optimaliseren door off- en online klant- en gedragsgegevens te combineren. Zo kun je je doelgroep nóg beter bereiken en nóg gerichtere en relevantere campagnes uitzetten.

Tijdens deze workshop leer je:

  • Wat is Mosaic?
  • Hoe wordt Mosaic gemaakt?
  • Welke data zit erachter?
  • Wat wordt er in de markt zoal mee gedaan? (diverse toepassingen zowel offline als online)

Programma

  • 10.00 uur: Ontvangst
  • 10.30 uur: Workshop
  • 12.30 uur: Lunch

 

Locatie:

Whooz

Kantoorgebouw ‘Haagsche Hof’

Parkstraat 83

2514 JG Den Haag

Er is gratis parkeergelegenheid in de ondergrondse parkeergarage van ‘Haagsche Hof’.

In de middag staat de workshop Persona’s en Segmentatie op het programma. Schrijf je in voor deze sessie als je een verdiepingsslag wilt maken in je kennis over Mosaic!


Kent u iemand of wilt u zelf graag bijdragen aan een event? Neem dan contact op met met ons.

 

Gegevens

Datum:
augustus 17, 2017
Tijd:
10:00 - 13:30
Kosten:
Gratis

Organisator

DeMeter Online
Site:
www.demeter-online.nl

Locatie

Whooz
Parkstraat 83
Den Haag, 2514 JG Nederland
+ Google Maps
Neem contact op!

Vraag, opmerking of suggestie? laat het ons weten.