Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Event: Texel

maart 26 - maart 28

Weekend Texel

We gaan naar Texel.

Dat het een gaaf event wordt dat je niet snel gaat vergeten, staat voor ons al vast. Het programma bevat allerlei aangename elementen: ontspanning, plezier, inhoud, activiteit en elkaar echt leren kennen onder het genot van goed eten en drinken.

 

Programma

Vrijdag 26 maart
Het avontuur start op de boot van Den Helder naar Texel. Na aankomst verken je op ludieke wijze het eiland en geniet je van alle lokale lekkernijen. Aansluitend start de 1e case: de Customer Journey van de VVV Texel. Hoe doen ze het, wat kan er misschien beter en wat kun je doen om de bezoekers vaker terug te laten komen? Een mooie uitdaging!

Zaterdag 27 maart
De dag begint met ontspanning, gevolgd door wat meer actie. Je brengt onder andere een bezoek aan het schilderachtige plaatsje Oosterend en je krijgt een rondleiding in de gin- en likeurenstokerij. En weer heeft Texel jouw hulp nodig bij de 2e case. Ze hebben een uitdagende bedrijfsvoering en zoeken creatieve oplossingen. Leuk toch om samen op te pakken!

Zondag 28 maart
Na een rustige ochtend is het tijd om het avontuur te beëindigen. We verwachten dat we samen terugkijken op een onvergetelijk weekend.

 

Praktische informatie

We verzamelen op vrijdag 26 maart om 10.00 uur in Den Helder en vertrekken zondag 28 maart om 11.00 uur weer richting het vaste land. Wat je mee moet nemen? Voldoende (sport)kleding voor 2 (actieve) dagen, je tandenborstel en uiteraard je kennis en positiviteit om er wat goeds en gezelligs van te maken. Wil je wel mee, maar kun je pas later aankomen of moet je eerder weg? Je kunt dan zelf een taxi regelen en verder draai je gewoon mee met het programma.

Direct aanmelden
Vergeet je niet aan te melden voor deze heerlijke cocktail van werk en plezier. Jij ben er toch ook bij? Deze reis is gratis voor leden van DeMeter.
Ken je iemand die ook mee wil? Heel gezellig! Niet-leden betalen € 550,- voor deze reis. Deze persoon kun je direct aanmelden na jouw eigen aanmelding. Wacht niet langer en meld je aan.

Nu inschrijven

Gegevens

Begin:
maart 26
Einde:
maart 28
Evenement Categorie:

Locatie

Texel
Nederland

Organisator

DeMeter Online
Site:
www.demeter-online.nl
Neem contact op!

Vraag, opmerking of suggestie? laat het ons weten.