Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Event: Texel

april 17 - april 19

Banner

We pakken uit, dus pak maar in! Dit voorjaar gaan we naar Texel.

Het grootste eiland met de meeste zonuren van Nederland. We laten ons meenemen in de customer journey van Texel en geven daar op allerlei wijze inhoud aan. Laat je verrassen en verwennen vanaf het moment dat je in Den Helder aankomt.
DeMeter heeft van alles geregeld via Wadeigenwijz. Denk aan de bootreis, een 4-sterren hotel, vervoer op het eiland, activiteiten, ontbijt, lunches en diners met uiteraard bijbehorende drankjes. Alle overige drankjes zijn voor eigen rekening. Verder worden we in alles ontzorgd.

We geven niet alles prijs, maar dat het een gaaf event wordt dat je niet snel gaat vergeten, staat voor ons al vast. Het programma bevat allerlei aangename elementen: ontspanning, plezier, inhoud, activiteit en elkaar echt leren kennen onder het genot van goed eten en drinken

Meld je snel aan!

Gezien de nieuwe opzet verwachten we veel belangstelling. Meld je daarom snel aan via onderstaande button. Dat voorkomt teleurstelling. Ken je iemand die ook mee wil? Niet-leden betalen € 450,- voor deze reis. Heb je bijzondere wensen? Laat het ons weten bij je aanmelding.

Nu inschrijven

Gegevens

Begin:
april 17
Einde:
april 19
Evenement Categorie:

Organisator

DeMeter Online
Website:
www.demeter-online.nl

Locatie

Texel
de koog, Nederland + Google Maps
Neem contact op!

Vraag, opmerking of suggestie? laat het ons weten.