Inspiratie weekend Texel

Marketing inspiratie weekend Texel met vakgenoten van DeMeter, vakvereniging voor marketeers. Samen werken aan diverse cases voor locale ondernemers. Sparren met diverse marketing experts. Ontspanning, plezier, inhoud, activiteit en elkaar echt leren kennen. Ga je mee? Het avontuur start op de boot van Den Helder naar Texel. Gelukkig konden we eindelijk weer een live event door laten gaan. We hebben er lang op gewacht door het telkens moeten uitstellen i.v.m. corona.

dag 1

Het avontuur start op de boot van Den Helder naar Texel. Na aankomst verken je op ludieke wijze het eiland en geniet je van alle lokale lekkernijen. Aansluitend start de 1e case: de Customer Journey van de VVV Texel. Hoe doen ze het, wat kan er misschien beter en wat kun je doen om de bezoekers vaker terug te laten komen? Een mooie uitdaging!

 

dag 2

De dag begint met ontspanning, gevolgd door wat meer actie. Je brengt onder andere een bezoek aan het schilderachtige plaatsje Oosterend en je krijgt een rondleiding in de gin- en likeurenstokerij. En weer heeft Texel jouw hulp nodig bij de 2e case. Ze hebben een uitdagende bedrijfsvoering en zoeken creatieve oplossingen. Leuk toch om samen op te pakken!

 

dag 3

Na een rustige ochtend is het tijd om het avontuur te beëindigen. We verwachten dat we samen terugkijken op een onvergetelijk weekend.

 

Meer informatie en inschrijven voor het Markting inspiratie weekend Texel doe je hier.

Neem contact op!

Vraag, opmerking of suggestie? laat het ons weten.