sponsorenDe Perfect Groep is specialist in marketingactiviteiten en een gedegen partner in de veranderende wereld van digitalisering en multimediale marketing. Je kunt bij hen terecht voor onder meer databasemanagement, drukwerk, printopdrachten, het verpakken en verzenden van mail en diverse e-diensten zoals het opzetten van een webshop en webbased responsverwerking. Zij adviseren, ondersteunen en realiseren, kortom een full servicebedrijf op het gebied van multimediale marketing.

EDM vergroot het rendement op klantdata door intelligente en pragmatische oplossingen op het gebied van datakwaliteit, klantinzicht en doelgroepbereik. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie, consumenteninformatie en analyses wordt data ontsloten, geanalyseerd en toegepast. Bijvoorbeeld door het valideren van klantgegevens, het bouwen van dashboards voor een 360º klantbeeld en het gesegmenteerd bereiken van de juiste on- en offline doelgroep.

Print

PromZ is het platform voor actiemarketing, promotionele producten & diensten in de Benelux. In 2019 houden zij het event ‘Wannahaves and Musthaves in Marketing’.

De mogelijkheden die Group Joos aanbiedt zijn onbeperkt. Klassiek (beveiligd) drukwerk, hypergepersonaliseerde directmarketingacties of de transactionele communicatie van de toekomst. Group Joos zorgt ervoor dat je jouw klant bereikt op de wijze die hij/zij wenst: digitaal en/of op papier.

mediapartner

inspiring creative people since 1994. Fonk schrijft voor en over creatieve mensen in de meest brede zin van het woord. Fonk verrast, inspireert en motiveert. Zij stellen de (creatieve) mens achter zakelijk succes centraal. Fonk verschijnt dagelijks online en iedere 2 weken in print en als digitaal magazine.

Marketing Online is in staat om zowel over marketing te praten als juist ook over al die andere dingen die marketingprofessionals moeten leren. De marketingafdeling is steeds minder het domein van marketeers alléén. HR, IT, logistiek, operations, finance… De marketingafdeling heeft deze andere afdelingen binnen een organisatie meer nodig dan ooit. En andersom. De marketingafdeling moet de juiste leren spreken. Een taal die anderen ook begrijpen.

kennis

logo_beeckestijn

Neem contact op!

Vraag, opmerking of suggestie? laat het ons weten.