Vacature

Ambitieuze marketingvereniging zoekt versnelling:

Wil jij ook veel bijleren op het gebied van dialoogmarketing, social media, AI, VR en op customer experience-gebied? We zoeken proactieve enthousiastelingen die het leuk vinden nieuwe skills te leren of juist zijn/haar expertise in de praktijk te brengen en zo te stralen in het netwerk van off- en online marketeers. Wij zoeken verschillende profielen. Neem contact met ons op en geef aan wat je leuk vindt om te doen.!

Waar zijn we naar op zoek?

Marketinggoeroe:
Ben jij een echte upcoming marketinggoeroe? Of lijkt het je leuk om er een te worden? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste marketeer die ons wil helpen met de verdere ontwikkeling van DeMeter. Bedenk leuke marketingcampagnes en voer deze uit. Denk daarbij aan de promotie van onze events via alle mogelijke kanalen zoals e-mail of social media. Dit hoef je uiteraard niet allemaal alleen te doen. Je werkt nauw samen met een gezellig en ambitieus team om alle events tot een succes te maken. Jij bent gedreven, zit altijd vol creatieve ideeën en bent gek op marketing. Bij DeMeter krijg jij de kans om je, naast je huidige werkzaamheden, verder te ontwikkelen als marketeer en kun je jezelf laten zien in een groot netwerk.Organisator van events:
Ben je een kei in het organiseren van events? Of moet je juist nog aan je projectmanagementskills werken? Bij het organiseren van onze thema-avonden en summerschools komen een hoop operationele werkzaamheden kijken. Het regelen van een locatie, catering, techniek, sprekers, noem maar op! Wij zijn op zoek naar mensen die goed kunnen plannen, proactief zijn en systematisch te werk kunnen gaan!Communicatietalent:
Ben jij een aanstormend communicatietalent? Of wil je juist een ander medium leren kennen in jouw communicatierol? De communicatietak bij DeMeter is het cruciale onderdeel waarbij we het verhaal van DeMeter proberen over te brengen naar onze huidige en potentiële leden. Ons voornaamste medium is e-mail, maar we maken uiteraard ook gebruik van social, onze website, externe media en DM’s. Wij zijn op zoek naar sociale, creatieve en enthousiaste marketeers die ons hierin kunnen ondersteunen! Werkzaamheden waaraan je kunt denken zijn: doorontwikkeling communicatiestrategie, copywriting/merkbewaking, e-mailmarketing (Copernica) en beheren social kanalen.Creatieveling:
Ben jij een creatieveling die het heerlijk vindt om mooie designs te maken? Onze events, website, e-mailtemplate, social media staan te springen om een goede aanpak.

 

Ben je enthousiast geworden of heb je vragen? Schroom dan niet om onderstaand formulier in te vullen. Wij kijken uit naar je reactie:

Laat het ons dan weten via onderstaand formulier of bel Remco Sonderen (06-27625926).

Alvast bedankt!

[gravityform id=”32″ title=”false” description=”false”]
Neem contact op!

Vraag, opmerking of suggestie? laat het ons weten.